Следващият топмодел на Xiaomi може да предлага 200 W зареждане

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Следващият флагман смартфон на Xiaomi може да предлага супербързо 200 W зареждане. Говори се, че устройството ще се появи през втората половина на 2021 г., въпреки че според някои мистериозният модел е Xiaomi Mi 11 Ultra, а той би трябвало да излезе на пазара малко по-рано. 

Източникът споделя още, че въпросният смартфон ще поддържа безжично и обърнато безжично зареждане, без да се назовава колко бързи ще са те, а батерията ще бъде със солиден капацитет от 5000 mAh. 

Очакванията са този смартфон с 200 W зареждане да бъде новата версия Ultra на модела Mi 11, тъй като миналата година Xiaomi обяви Mi 10 Ultra (на изображението горе), макар и само на някои пазари, като един от акцентите при него беше бързото 120 W зареждане. 

Припомням ви, че в еп. 15 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ Александър Величков от Xiaomi загатна, че по-мощен модел от Mi 11 се задава в началото на второто тримесечие на 2021 г. Дали това ще бъде въпросният смартфон с 200 W зареждане или тази екстра ще остане за друго устройство – предстои да разберем. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар