Следващият Apple Watch SE може да е пластмасов

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В края на лятото очакваме новите Apple Watch Series 10 и Apple Watch Ultra 3, а успоредно Apple работи и по нова версия на най-достъпния си смарт часовник Apple Watch SE. Последният не е бил актуализиран от 2022 г., а следващото му издание може сериозно да изненада феновете. 

Пластмаса, вместо алуминий. Това е една от тестваните опции за корпуса на следващия модел Apple Watch SE, твърди Марк Гърман от Bloomberg в днешния си бюлетин за медията. 

Всички версии на най-бюджетния смарт часовник на Apple досега са били с алуминиев корпус, какъвто се използва и от по-високия клас Apple Watch Series. Преминаването към устойчива пластмаса обаче може би е план устройството да бъде предложено на по-ниска цена, за да се конкурира по-добре с обявения наскоро Galaxy Watch FE на Samsung. 

Предложението на корейците струва $199, докато Apple Watch SE се продава за $249. Galaxy Watch FE (на изображението отдолу) обаче има алуминиево тяло, така че не е ясно какво точно би постигнала Apple с пластмасата. 

Galaxy Watch FE

Това, разбира се, не означава със сигурност, че Apple ще замени алуминиевия корпус на бюджетния си часовник, а какви точно са плановете ѝ – вероятно ще научим през септември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар