Следващият Galaxy Unpacked ще се проведе на 10 юли, потвърждава банер на Samsung

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Една от най-зле пазените тайни в света на високите технологии най-после бе разкрита, или по-скоро потвърдена и от нидерландския онлайн магазин mobiel.nl, който сподели официален банер на Samsung за следващото им събитие Unpacked. Тогава се очаква да научим всичко най-интересно покрай най-новите продукти на Samsung, сред които Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7 и Galaxy Buds 3.

През последните няколко седмици новините около предстоящите телефони и носими устройства на Samsung не спираха да валят, но досега нямахме официално потвърждение за датата на премиерата им.

Сега вече имаме и такова, което идва от нидерландския онлайн ритейлър mobiel.nl, който сподели недвусмислен банер за събитието на сайта си, разкриващ и заветната дата – 10 юли.

Galaxy Unpacked

По време на Galaxy Unpacked 2024 би трябвало да научим много повече за Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6. Galaxy Watch7, Galaxy Buds 3 и Galaxy Ring, както и какво ново е подготвила корейската компания по отношение на Galaxy AI.

Къде точно ще се проведе събитието – все още не знаем. Слуховете обаче твърдят, че това е Париж – тазгодишният дом на Олимпийските игри, чиито технологичен партньор е Samsung, но да видим.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар