Следващият Motorola RAZR може да се появи на 1 юни

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Миналото лято Motorola представи третия си смартфон със сгъваем дисплей RAZR, а в мрежата вече се говори за неговия наследник. Устройството се появи и в няколко изображения, които разкриват доста променен дизайн със значително по-голям външен дисплей. 

Новият Motorola RAZR изглежда ще разполага с външен дисплей, покриващ почти изцяло повърхността на капачето му. Интересен детайл е, че светкавицата и обективите на двете основни камери ще бъдат изрязани в този дисплей, което изглежда доста ефектно. Предстои да разберем какви възможности ще предлага RAZR 2023 през този екран, а също и какви ще са останалите спецификации на устройството. 


Motorola RAZR

В едното от изображенията се вижда, че смартфонът ще показва на капачето си известия от различни приложения, ще има достъп до прогноза за времето, календар, контакти и мултимедия. 

Според @evleaks премиерата на модела е насрочена за 1 юни 2023 г., така че остават по-малко от 3 месеца. Да се надяваме, че този път, за разлика от предходния RAZR, компанията ще лансира устройството едновременно на всички пазари, а не първо само в Китай. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар