След Бойко Борисов и ГЕРБ, ще трябва да изграждаме наново цялата си държава

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

НЕуважаеми г-н Борисов, знаете ли КОГО предлагате за тази важна позиция.

Манията ви да удряте по БСП стига дотам, че вече започвате да хапете като неблагодарно куче дори крака на собствените си господари. Какво имам предвид?! А Вие, г-н Борисов какво имате предвид с това идиотско предложение? Комисията по досиетата, създадена да се бори с несъществуващите комунистически заплахи и недоубитата ДС, изтъкнати представители на която, услужливо Ви разметоха входа към политиката и държавната хазна на България, надявайки се да споделите плячката и с тях, всъщност е наказателен отряд срещу неудобните в политиката. Така беше създадена по времето на Иван Костов и Методи Андреев беше турен там първи да мьека невнятно и да върти лайномета срещу неудобните на Иван Костовото обкръжение.

Същият този лайномет – комисията по досиетата, лично на мен ми е издала 3 – с думи: три!, – индулгенции, че не съм била на отчет към ДС. За мое най-голямо съжаление, тогавашните служби са подминали светлата ми личност, вероятно защото нямам профила на доносник. Не съм бита, изнасилвана и пречупвана в детството си, затова не мога да служа ни за добро, ни за лошо, ако не вярвам, че е в правилната – според мен, посока. С това искам да кажа, че не мразя по никакъв начин Комисията по досиетата.

Антон Тодоров обаче, я мрази. Защото в тези фондове – архивите на ДС, се пазят данни и за неговия провал при кандидатстването за руския сектор на ДАНС, и за баща му, който е извършил убийство и затова на Антон трудно му се отваряше врата в службите. До последните избори, когато Вие си го напазарувахте като зарзават на банкянкското съботно пазарище, и решихте, че той, като „Ваш човек“ вече няма да вади повече неприятни неща за Вас.
Веднъж предател, завинаги предател. Напомням го, защото рано или късно, Вие самият, г-н Борисов, ще се хапете отзад заради тази неудачна във всякакъв смисъл, кандидатура.

Още повече, че Антон Тодоров нищо не може да извади за никого, работейки по открити източници и слагайки щемпел „Архив на Антон Тодоров“ на дописка от вестник „Труд“. Например.

Антон Тодоров открай време разчита някой да му подпъхне някъде един компромат и той да се нареди на някой непрофесионален екран, където се отглежда и журналистическия зарзават, и да почне да мята едни небивалици, които хващат декиш, само благодарение на крайното невежество и изостаналост на зрителите на тия ефири.
Вашите грехове и грешки за последните 17 години, откакто ви видях да гастролирате по джапанки и шорти пред кабинета на Директора на Национална служба „Полиция“, умолявайки да Ви върнат отнетия лиценз на охранителната Ви фирма „ИПОН“, набъбнаха до страховити размери. Но грешката, която се каните да направите сега, с назначаването на спорната във всякакъв смисъл фигура на лицето Антон Тодоров, за бухалка срещу политическите си противници и техните симпатизанти, ще Ви довърши.

Лошото е, че такива като Вас не си отиват сами, а завличат със себе си понякога дори цели държави. След Вас, г-н Борисов, ще се наложи да изграждаме не само наново пътищата си, но и цялата си държава. Наново. Уж, само строите и ремонтирате, като някой български Хеопс, а всичко в крайна сметка е остава недовършено или пък има нужда от нов и скъп ремонт. Всичката Ви работа е такава, защото очевидно не успешното и качественото й завършване, са цел. А вероятно нещо друго, което лично на Вас да е от полза.
И това е само един от множество примери за Вашето дългогодишно управление. Отказът от „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“ са ярък пример за липса на мъжество и най-вече на практичен държавнически разум. А пък назначаването на Антон Тодоров в Комисията е венецът на едно държавническо скудоумие, което продължава твърде дълго само по една единствена причина: ние, българите, не вярваме истински, че следващият на Ваше място, ще е по стока, както се казва. Може и по-лош да се окаже, защото американците пак няма да ни питат и ще си назначат за премиер поредният слуга с неправилен български език и минало, което не буди никакво съмнение, че въпросният кретен ще им служи до последния си дъх.

 

Бойко Борисов

Думата – кретен не е лична обида към Вас, г-н Борисов, а описва духовното и ментално състояние, до което може да падне всеки, – дори нормален човек, ако приеме ролята на евтина проститутка на чужди за България интереси. От малките музикални форми, безразборно изпълнявани на всеки, който ги пожелае, се оглупява. Иначе, г-н Борисов всяка магистрална проститутка щеше да е професор по политология от СУ. Най-малко!
Иронията на жалкото положение, в което се намирате, г-н Борисов, е в това, че вместо да нака
рате Антон Тодоров да млъкне по Вашия си начин, вие го поставяте на позиция, в която да ви стреля в гърба, без предупреждение. При това го въоръжавате. А въоръжавате не човек, който има правоспособност да носи оръжие, а ненаиграл се, непораснал и ненадрастнал юношеството си човек, който много обича да се заиграва с играчки за големи батковци. С един служебен „Макаров“ например, какъвто се полага на шефа на Комисията по досиетата. Едно духовно и ментално джудже, което ще си мъсти на всички, защото му те, сега му е паднало да свети маслото на всеки, който той си мисли, че са го обидили или го обиждат.
От неуравновесените хора стават страшни извратеняци, г-н Борисов, особено ако попаднат на властова позиция. Това щеше да Ви е известно, ако бяхте завършили една друга дисциплина, преподавана в школата на МВР, и може би сега щяхте по-внимателно да кадрувате по високите етажи на държавната власт.
Но, както е казал народът, – все от нещо трябва да се мре! Кой, ако не ние самите, е способен тъй да ни навреди, че да ни закопае 2 метра под земята? Малцина. Тъй че, да чу е честито на Антон Тодоров, а ние с Вас, г-н Борисов, ще сме живи да се наслаждаваме на сеири до възбог, и най-важното от първия ред Вие именно, ще гледате как се „мре“ от глупави държавнически решения.

 

Както е казал великия ни герой Левски: „свобода и секиму своето“.
Няма какво да се добави след това освен, че колкото и интересна, колкото и величава да е една актьорска роля, тя следва балистичната крива на всемирния закон за гравитацията.

Това е.

Автор:Нора Стоичкова

Източник: svobodnoslovo.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар