След Борисов трябва да погребем бързо и борисовщината, която убива националното ни достойнство и дух

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и някои структури на ЕС има лица, които са с тежки корупционни зависимости от българската мафия и чрез тези зависимости се осъществява негативно влияние върху политиките на целия съюз.

Троянският кон, в който ни превърнаха тези лица, мотивирани от организирна престъпна група, е ново явление за европейската бюрокрация, която не притежава нужната флексибилност и опит да противодейства бързо и ефективно на такива форми на агресия. Резултатите са налице, а някои от тях и видими!

Необходимо е ново политическо съзнание и култура, които да изпреварват мутациите на балканската политическа престъпност ръководена от трети страни. Ако това не се разбере от малкото останали здрави сили на съюза ще последва разпад, невиждан в новата история на европейския континент, с невиждани досега последици.

България е ключов фактор в някои от политиките на ЕС и никак не е малка страна в този смисъл. Има важно значение кой упражнява властта и в чия полза. Това е проблем, който трябва да решим по категоричен начин, защото утре ще бъде късно. Давам си сметка какъв голям процент от българските граждани подхождат емоционално, а не разумно към днешните ни проблеми и времето днес не работи в полза на разума. За съжаление този път нямаме право на грешка, защото вероятността да бъдем изненадани много лошо е твърде голяма.

Борисов трябва да бъде свален против волята на европейската бюрократична машина! Категорично. След него трябва да погребем бързо и борисовщината, която убива националното ни достойнство и дух. А след всичко това трябва да направим честен избор за бъдещето ни, за което да заработим всички заедно и в една посока. Слепите трябва да прогледнат, глупавите да разберат, а болните да оздравеят и да се случи този очакван от всички преход към демократично управление и върховенство на закона. Труден път, но необходим!

Сега сме разделени помежду си, защото ни се предлагат като услуга някои демократични права в мафиотизирана държава! Някои имат полза от такъв тип управление, но повечето граждани са техни жертви. В такъв формат на държавно управление няма бъдеще! Затова ще продължим смело напред до възстановяване на справедливия граждански ред и установяване на пълно върховенство на закона. Няма никакво значение кой политик или негов паж какво говори и в какви филми се вкарва сам. Те имат право да се пробват и гърчат предсмъртно колкото поискат в опитите си за лична или друга защита. Ние пък преследваме цели подчинени на висши идеали и толерантността ни към вероломните ще бъде нулева.

До пълната победа на разума.

Полк. Николай Марков, Фейсбук

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар