След животоспасяваща хирургическа интервенция, Главатаря беше изписан

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След животоспасяваща хирургическа интервенция – операция на скъсан менискус, Главатаря на ГЕРБопитеците беше изписан от лечебното заведение и импровизира брифинг с дежурните мисирки. Сетне се прибра в покоите си, поигра си с кучето, погали го и написа в страницата си:

“Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!

Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет, това ще бъде проява на безотговорност и страх.

Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорно към държавата.”

БЕЛЕЖКА НА ДЕЖУРНИЯ ЧИТАТЕЛ:

Главатаря вече е на свобода. В смисъл, че е изписан. И е изписан, но не съвсем. Главатаря и шайката му трябва вкупом да бъдат изписани от властта, управлението и обществения живот. Изписани завинаги! Другото е финтове, пинизи, имитации и симулации, изиграни в пещерен стил от някакви панаирджийски артисти.
   Автор: Любо Кольовски, фейбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар