След изборите щял да “чисти ГЕРБ”? Абе, мутро, народът очаква едно единствено изчистване – ТЕБ! Не поредните идиоти отдолу

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След изборите ще доизчистим партията, защото понесе тежки поражения.
Това каза днес лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов.

Той уточни, че ще има още много промени. “Изборите ще ни бъдат един добър регулатор”, допълни лидерът на ГЕРБ.
Чистенето на партията започна с отстраняването на Цветан Цветанов от всички постове след апартаментгейт. Впоследствие ГЕРБ оттегли подкрепата си и от знакови за нея кметове като Иван Тотев в Пловдив.

Същата беше съдбата и на кмета на Хасково Добри Беливанов. От ГЕРБ свалиха доверието си от него покрай т.нар. кумгейт, в който бе засегнат бившият вече депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

В отговор на въпрос Борисов обяви, че очаква на местните избори партията да загуби градове, в които е имала кметове с по-няколко мандата. Нормално е някъде да са омръзнали, някъде така се бяха капсулирали, че ни нанесоха тежки поражения. Където направихме промени, резултатът може да не е добър сега, но ще е добре за партията в бъдеще”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че няма опасения за евентуална загуба на София. Попитан дали отстраняването на Цветанов се е отразило, премиерът каза, че ефектът е бил краткотраен. Според него сега вече Изпълнителната комисия си е влязла в ролята.
Експериментирах и с нещо друго – оставих кандидатите сами да си направят щабовете, листите, кампанията, сами да се преборят. “Това е като една фирма. Първо човек работи за фирмата, после фирмата работи за него”, допълни Борисов.
Премиерът отказа да отговори на въпроса, ще стигнат ли промените в ГЕРБ до самия връх. Всъщост народът очаква единствено тази чистка, и приема всичко друго като хвърляне на прах в очите…
Източник: Дневник, с редакции

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар