След като ГЕРБ избиха свинете на хората в Харманли, започнаха да прииждат мигранти на огромни групи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Наш източник ни информира, че лагера в Харманли за мигранти е отново пълен, а всеки ден автобуси карат все повече и повече мигранти от незнайно къде, по интересното е че това реално се случва след като всички свине в региона бяха избити, заради африканската чума.
Местните разказват, че на няколко пъти са звънели на телевизиите да дойдат да видят какво и как се случва в лагера и как той се пълни все повече и повече всеки ден, но според медиите темата не била интересна и нямало за какво да снимат как се водят мигранти с автобуси.
Самите мигранти засега не излизат от лагера, защото имало заповед, също така не казвали и от къде ги карат, но според информация от хора от Гранична полиция те се товарят на границата с Турция и се докарват в Харманли, защото имало спогодба в ЕС с Турция, България да поеме част от хората които са в лагерите вече повече от две години.
Интересно е обаче, че всичко това се прави в пълна секретност, в ранните часове на деня, а българският премиер не смее и дума да каже по темата, защото явно е наясно каква ще бъде реакцията на народа.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_517.html


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар