След като изпробвате тези 6 нови приложения на предмети от ежедневието, ще ни благодарите

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако сте като повечето хора, има вероятност да имате твърде много неща в дома си. Повторната употреба на това, което вече имате под ръка, може да ви накара да се насладите на подредена къща и да спестите пари.

  1. Свалете бобчетата от пуловера със старата си самобръсначка.

Можете да накарате своите плетени дрехи да изглеждат толкова нови, колкото в деня, когато сте ги купили с бръснач – да, сериозно! Леко минаване с изтъпената използвана самобръсначка върху бобчетата на пуловера може да ги премахне без да разкъсва тъканта.

  1. Почистете клавиатурата си с клечка за уши

Няма компютърен прах? Няма проблем! Веднъж или два пъти седмично просто изтривайте праха и мръсотията между клавишите на клавиатурата си с памучен тампон, който е леко навлажнен със спирт.

  1. Направете обувките си по-малко хлъзгави с шкурка.

Хлъзгавите нови обувки могат да бъдат опасни, но всичко, което е необходимо, е малко шкурка, натъркана върху подметките за сцепление и ще имате сигурни обувки за нула време.

  1. Използвайте лак за нокти, за да държите рамките на очилата си стегнати.

Ако имате винт за очила, който винаги се нуждае от затягане, опитайте да капнете върху него някакъв прозрачен лак за нокти. Лакът за нокти ще закрепи винта на място, докато дойде време да занесете вашите рамки за професионален ремонт.

  1. Отстранете треската от пръста си с тиксо

Не можете ли да понесете мисълта да изтръгнете треската пръста си с пинсети? Вместо това използвайте някакво тиксо. Залепете лентата върху треската и отстранете, като я издърпате от мястото, на което е заседнала.

  1. Почистете дъските за рязане със сода за хляб.

Достатъчно е да поръсите малко сода за хляб върху дъската си за рязане, оставете я така една нощ и след това я изплакнете на сутринта, за да премахнете застоялите миризми. Петната от дъската също ще изчезнат като по команда.

Източник: poznanieto.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар