След като Пепе роди: Местят се с Карамански в нов дом – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иво Карамански и годеницата му Антоанет Пепе ще се местят в нов дом. Това сподели самата красавица пред “Телеграф” и издаде, че все още са в процес на ремонт.

Инфлуенсърката Антоанет е бременна от Иво и остават дни до деветия месец. За жалост новият им дом няма да бъде готов, за да се пренесат в него преди раждането на първото им общо детенце. Красавицата тръпне в очакване апартаментът им да бъде по-скоро готов, тъй като тя вече е в 9-ия месец и може да роди по всяко време. “Нямам никакво търпение да се преместим. Отдавна избрахме апартамента, но все още има работа по него. Важното е, че не сме в началото”, разкри щастливата дама, която в момента е на морето със семейството си.

Снимка: Инстаграм

За Пепе това ще бъде 4-то детенце. Тя вече има две момиченца и едно момче, които съвсем скоро ще бъдат каки и батко и определено ще й помагат за малкото бебенце. В един от последите си постове Антоанет загатна, че ще предложи на Иво да присъства на раждането на бебето им, но не даде повече яснота дали това наистина ще се случи. Тя допълни, че той често целува и говори на коремчето й, което значи, че изгражда връзка с детето още преди да се е родило.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар