След като разсипаха и ограбиха КТБ, ГЕРБ погнаха и бизнеса на Васил Божков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато късметът съпътства един бизнес ти трябва не само късмет в България, а трябва ти протекция от Борисов.
Дали Бойко Борисов не знае какво върши Васил Божков?

В престъпната омерта има разместване на пластовете.
Олигархията се храни с активи. Монополите отдавна са разпределен.

След КТБ на ред е Божков. Колко са арестуваните политици, които са на хранилката на олигарсите?
„Гарван на гарвана око не вади“ – това е единственият закон в страната ни. Създаваха емблематични имена и после мутро ченгеджийската мафия им взима всичко.

Така идваха и си отиваха емблематични имена през Прехода. Преход на активи, това е. Мозъчните травми са огромни в така нареченият политически назначаем елит. Управляващите управляеми продават националните интереси за индулгенции, но своите интереси бранят с цената на живот и смърт.

Да посегнеш на най-богатият човек в страната си е назидателно за всеки по-дребен в този национален свят. Правителството не решава проблемите, то ги финансира, а после тези пари ги приватизира като някога са му викали национализиране, но някога е било в услуга на нацията, а сега е в услуга на мафията – Хунтата узурпирала властта.

Никой не е вечен на този свят и историята го доказва. Сега дали Божков ще позволи да го ощавят или ще защити името и честа си? Борисов за тази сигурност и стабилност ли говори, за този модел на управление гарантираш растеж и на кого?
Едно правило обаче има в мафията, макар и неписано „на чест и достойнство не се посяга”. Именно тук Борисов сбърка и Васил Божков няма да се предаде току така.

На финала и вълкът сит, и агнето цяло. Васил Бошков ще осъди страната за поне 3 милиарда. 20.02.2020.

Най-вероятно това ще свърши в Страсбург и Божков ще осъди държавата ни на милиарди както се пее в една песен „пирамиди, фараони и балъци за милиони”.
А хунтата ще гушне поредният монопол.

И докато Фокусът на вниманието на обществеността е ангажиран с водни и театрални постановки, докато обществото е публика те разграбват родната ни република. Хазартът води до мозъчно черепни травми, но само за пристрастените било то към хазарта, било то към властта. Васил Божков е човек, който обича археологията и историята и знае добре, че никой диктатор не е живял вечно, а сега той има една е единствена цел – физически да оцелее, защото на медицински език сериозните мозъчно-черепни травми понякога водят до смърт. Вярно е, че няма друга такава държава, но има и такъв народ който да плаща!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “След като разсипаха и ограбиха КТБ, ГЕРБ погнаха и бизнеса на Васил Божков

Вашият коментар