България Русия

След мощното отбелязване на Деня Освобождението започна атака по паметниците и отмъщение за любовта към Русия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мощно, красиво, с размах, във всяко кътче на страната ни на 3 март- Денят на Освобождението звучаха думи на благодарност към братска Русия. Това разбира се, не можа да не разстрои натовските окупатори, които пуснаха пипалата си. Паметникът на Граф Игнатиев в прекрасната ни Варна беше осквернен от неизвестни лица. Оплескан с боя. По наши данни извършителите са младежи получили 50 евро за гаврата, която има за цел да представи България като предателска страна в очите на Русия. Призоваваме будни и бдителни варненци да отидат до паметника, да го почистят и да изпратят видео-кадри за да отсрамим честта си. В народопсихологията на българина оскверняване на паметник е грях. И нито един истински българин не би го направил. Прави се по поръчка, като се използват младежи и хулигани за определено заплащане. Друг въпрос е за действията на откровените русофоби, които също са на хранилка при САЩ. Но любовта и признателността на българския народ не може да бъде отнета и скрита, колкото и да се стараят вражеските структури окупирали страната ни. Ще се освободим. Защото сме горд и достоен народ. И помним! Кой ни освободи.

 


«Шипка се превърна в символ на силата на духа, на бойното братство между руските войници и българските опълченци. Тук, на този връх, се решава изходът от войната. Тук след петвековното робство възкръсна независима България», написаха от Руското посолство в България.


Българският народ е горд и достоен и няма да позволи да се пренаписва историята ни. Ние имаме един освободител и това е Русия. Не е Полша, нито Финландия, нито Румъния, Литва, Украйна или някой друг. И ако представители на тези страни са се сражавали в името на нашето Освобождение, то са били част от редиците на руската армия. Ние знаем и помним кой ни освободи, името на нашия освободител е едно- Русия, и ние ще го пазим с вечна признателност и дълбоко уважение. Колкото и да се стараят всякакви тъмни сили да ни отдалечат от Русия,
няма да им се отдаде. Жива е нашата памет, живи са нашите общи корени и духовни ценности, и любовта към братска Русия в сърцата на българския народ. Винаги ще помним, че за свободата на отечеството ни е пролята руска кръв и благодарнocтта ни ще е вечна! Бог да бъде c нашите два народа в тежкитe настоящи и бъдещи изпитания!

Йорданка Фандъкова получила задача от западните куратори  да поиска държавата ни да премести Паметника на Съветската армия в музей Докато преместването стане факт, щяла да бъде поставена информационна табела, на която щяло да  пише, че монументът символизира чужда сила, обявила война на България и окупирала. Представяте ли си? Подобна глупост и кощунство е невъзможно в България! Народът ни нямя да го позволи. Натискът ни все повече, пускат заводи за оръжия за ВСУ, оскверняват ни паметниците и искат да ни изтръгнат Русия от сърцето! Няма да стане!

Протестите срещу окупацията на САЩ и НАТО предстоят. Очаквайте подробности. Първият протест се очаква в София на 12 март.

Мартеничка
Коя ли добра душа
Уши ръкавицата
И от куршума и ножа
Да ни пази мартеницата…

Ръката на девойка
написа със ръка: „Момче!
Дръж се и бий враговете!
Зад теб е България!
Бори се и знай, драги —
Хората отвъд Дунава,
Цялата страна с добра дума
Руснаците помнят.
Ние, българите, не слушаме
Брюкселските самити!
Знаем кой ни спаси
От турските саби,
От кафявата чума
Ни прикри със себе си
И стои посред зима
Високо на върха…
Героят-войник не е забравен,
Смелия руски воин.
Който винаги и завинаги
За чест е достоен!

И ти си светец.
Като този Альоша
В каменото си облекло.
Свети, могъщи, Свети Боже,
Свят — както винаги.

Ти, моля те, остани жив
За да не горчи загубата —
Сложи мартеничката
Към сърцето, в ризата.

Ти, войнико, се върни без рани
И със сигурност — с Победа!”
Ето такава поща
Дойде ми сутринта от София…

Така че, Вася, ще живеем!
Усмихна се трудно.
Сложи мартеничката
в джоба на гърдите си.

И защо ли изведнъж
Стана ми по-топло…
Сега на нас с теб, приятелю,
Остава само да побеждаваме…

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар