След разтурването на БФС, в мрежата се появи писмо с разкрития, какво всъщност е правил Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Засега не е ясно кой точно е написал текста, но едно е ясно в него има много истина!

Публикуваме без редакторска намеса:

“Няма да влизаме в подробности, ние от БФС които бяхме буквално свалени с преврат организиран лично от Бойко Борисов и Красен Кралев, но ще напишем няколко неща, които искаме да станат достояние на цяла България, затова как, къде и защо Бойко Борисов се месеше в българският футбол и дори настояваше да се вкарват определени играчи в националният отбор за сметка на други, защото обещал на шефовете на клубовете, които го подкрепяли. Бойко Борисов си управлява България еднолично и нищо общо нямат изявленията в Англия за расизъм с нещата, които се случват в България. БФС спря да слуша Борисов преди около една година и Борисов буквално закри БФС.
Ако не ни вярвате искаме да попитате в Бургас например, където кмет им е вторият човек в момента в Герб след Бойко Борисов, защо от години се закри буквално футбола, защо стадионите им са като гробищни паркове и защо славата на един футболен град край морето умря с идването на министър Красен Кралев на поста. Красен Кралев е от Варна и той е човека, който буквално уби футбола в Бургас, защото не можело да има два града край морето с футболни клубове, които само да искат пари.
Така че бургазлии да попитат кмета си Митко Николов, защо се съгласи на тази сделка в Герб?! Борисов не се месил във работата на БФС? Само че явно неговите хора като Домусчиев и Венци Стефанов както и новия в ФК “Левски” Васил Божков и вечният във футбола шефът на “Литекс – ЦСКА” Гриша Ганчев уви не са на същото мнение, защото тези тримата не веднъж са изнудвани от Борисов за това да правят неща против волята си. Естествено заради тези неща техни играчи трябваше да играят в националният, дори и контузени, за да ги купи някой от чужбина няма значение, че бяха с два леви крака или както обичаме да казваме във футбола, най – ценното им качество е това да разхождат фланелките по терена.
Борисов не се месил във футболните дела на България, но пък не иска да обясни за приятеля си Иво Тонев как стана шеф в ФК “Левски” , когато банкрутира банката КТБ. Борисов никога не е возил с правителственият самолет отборчето си от Бистрица, което по една или друга причина днес дори е в А група. Борисов и Кралев нямат нищо общо с националният отбор по футбол в България и феновете с расистки възгледи, същите тези фенове обаче по едно стечение на обстоятелствата се появяват постоянно на протести в подкрепа на Герб и незнайно как печелят държавни обществени поръчки, за да могат да се издържат уви. Борисов няма нищо общо и с отбора от Стара Загора така нареченият “Трейс” няма и нищо общо с това “НЕК” години наред да финансира другият отбор в града Берое, Борисов няма нищо общо и с някои криминални субекти от миналото, които си взеха по един футболен отбор, изпраха едни пари и после просто си заминаха, някои от този свят, други от футбола.
Ядене, пиене и селско шоу така разбира футбола Борисов и всичко това се превърна и в политика на клубовете в България подчинени на партията му, които ако не печелеха точки, за да могат да са на по високо място в класирането, просто му звъняха, а той както обича да се изразява набиваше канчето на Боби Михайлов да слуша ако иска да седи на поста.
Борисов няма и нищо общо и с така наречените парични потоци и трансфери на футболисти в България, няма и нищо общо с Кирил Домусчиев, който директно си има дори министър на финансите в България, който да му оправя бакиите. Толкова за българският футбол и БФС в което държавата според Бойко Борисов никога не се е намесвала…”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар