След сечта в Туитър, Мъск нареди с мейл на останалите служители: Без повече дистанционна работа! – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новия собственик на социалната мрежа „Туитър“ (Twitter) Илон Мъск е съобщил на служителите си с имейл, че вече не се разрешава дистанционна работа, съобщава „Блумбърг“.

Милиардерът предупреждава също така, че „предстоят трудни времена“ и няма начин „да бъде подсладено посланието“ за икономическите перспективи и начина, по който те ще засегнат компании, зависими от приходите от реклама като „Туитър“.Новите правила, които влизат в сила незабавно, ще изискват служителите да бъдат в офисите поне 40 часа седмично, допълва Мъск в имейла, до който „Блумбърг“ е получил достъп.


Мъск пое управлението на „Туитър“ преди близо две седмици, след като купи компанията за 44 млрд. долара. През това време той уволни близо половината й служители и по-голямата част от ръководството. Той вдигна до 8 долара абонамента за програмата „Туитър блу“ (т.нар. сини значки) и обвърза с това верификацията на потребителските профили. В имейла си до служителите той заявява и, че иска абонаментите да носят половината от приходите на „Туитър“, пише „Телеграф“.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар