След 100 км полицейска гонка: Щракнаха белезници на двама бандити

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полицейски патрули от две областни дирекции – Бургас и Ямбол, преследваха автомобил нарушител близо 100 км, съобщиха от Пътна полиция.

Двама криминално проявени мъже от Камено не спрели на стоп палка в Бургас и се наложило да бъде преследван до Ямбол.

“Автомобилът се движеше с много висока скорост, рисково изпревари друг автомобил. Това наложи да бъде спрян и проверен от нас. След подадена стоп-палка, той не спря, увеличи скоростта и ние го последвахме”, заяви Христо Христов от “Пътен контрол” по NOVA.

Автомобилът е преследван в посока град Каменово. В землището на село Свобода е подаден втори сигнал, автомобилът отново не спира. Насочва се и се качва на магистралата. Прави няколко опита да изблъска двата полицейски автомобила, които се опитват да го спрат, обясни комисар Неделчо Рачев, началник Охранителна полиция към ОД на МВР в Бургас.

Нарушителят дори блъснал единия полицейски автомобил отзад. През това време са организирани заградителни мероприятия в област Бургас и област Ямбол.

В землището на село Веселиново преследваният автомобил е блокиран. Единият участник в случая побягва в близките ниви, вторият оказва съпротива при ареста.

“На двама от тримата участници в тази случка е взета мярка за неотклонение”, обясни комисар Рачев.

 

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар