След 30 години демокрация! 30% избирателна активност

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Браво господа политици, надяваме се най – накрая да осъзнаете безмислието на вашето съществуване и най – вече факта, че никой не ви вярва в България, освен келтите от колибите в махалите и гетата, ама и те толкова ви вярват, че ако не им дадете поне по 100 лева и те не се интересуват от вашите избори.

След 30 години демокрация, дотам я докарахме 30% избирателна активност или по друг начин казано ако смятаме днес колко българи ви подкрепиха крадливата система, то те не бяха повече от милион и половина в цяла България.
Но най – показателно е всичко, което се случва реално в България е град Варна в който от над 200 000 имащи право на глас, до урните отидоха под 70 000 човека, не защото не искат да гласуват, не защото не искат да има някаква промяна в града им, а защото са наясно и че с Портних и с Костадинов нещата пак ще си останат същите.
Никой не ви вярва господа политици, а докато продължавате да си мерите изборите в проценти, нещата ще стават още по зле, защото днес реално имаме избран кмет на средно голям град с по – малко от 10 000 човека гласували за него.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар