Слепите вече виждат: Каишката на БНТ, Нова и bTV води в Банкя, докога?!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трите национални телевизии БНТ, Нова и bTV продължават да са под контрола на Бойко Борисов.

Информацията, в която няма никаква новина, дойде от пост на топ журналиста Иван Бакалов, вижте:

И за слепите в България е ясно, че трите големи телевизии у нас са на една каишка и ръката, която я държи, се крие в Банкя.

Но всичко течевсичко се променяСобствеността на Нова тв се промени няколко пътикато през всичките последни десетина години тя беше позорно обслужваща към управляващитеДа не задълбаваме кой фонд от чужбина е купил последно от Домусчиев Нова твНяма да е ясно кой седи отзаддали някой корполентен български бизнесмен или другне толкова корполентен.

При всичкии положения, след като човекът от Банкя е паднал от власт, а двете най-големи частни телевизии го обслужват самоубийствено, това означава само, че той още има контрол върху тях чрез други лостове. Най-вероятно чрез собствеността.

Да, но всичко продължава да тече и да се променя.

Утре ще има друго правителстводори ще има по едно ново правителство всяка година в бъдещеАко двете найголеми частни телевизии продължават така нелепо да обслужват ГЕРБ и да се занивамат с пропаганда срещу другите партиище стигнат до абсурд.

Дали някакви собственици обслужват Борисовдали собствеността по някакъв начин стига до Банкяпри всички положения тази пропаганда означава големи загубиА парите могат да решат някои политически въпросидори против волята на собствениците.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар