Слугинските агенцийкисе късат да публикуват фалшиви социологии. Най-харесваните партии били тези които докараха България до национална катастрофа и до демографска смърт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слугински фалшиви агенцийки ще се скъсат да публикуват фалшиви социологически данни.

Според тях при избори сега щели да гласуват почти всички (95%) избиратели, и само 5%, моля ви се, се колебаели.

Това е такъв социологически идиотизъм, който никой човек не може по никакъв начин да сътвори, освен ако не е луд, а, или подкупен с много пари. Защото, знаем, че обикновено у нас, а и по белия свят, гласуват винаги около половината от имащите право да гласуват, особено на изборите за Европарламент.

Според агенцийките най-харесваните хора у нас били, кои?, ами че ясно кои, които дават парите, нали така, кой друг?, пожарникарят от с. Банкя, потомственият агент Иван, пребоядисалата се от синя в червена Корни от с. Крушовица и Карадайъто в комплект с Шиши.

Хората умирали от обич към тези хорица, татуирали си даже имената на челата си и на други по-интимни части от тялотоотпред и отзад.

Най-харесваните партии били тези които докараха България до национална катастрофа и до демографска смърт: Бесепето, ГЕРБ и ДПС.

За кандидатите на БСП – агенти, шпиони, една крадла на пари от КТБ, Станишко от Женевското езеро и един оръфляк от Президентството – щели да гласуват близо 40%, значи всеки двама от пет. Така казват агенцийките.

После на второ място щели да бъдат хората на Баце, начело с неграмотната селянка Марийка Ниделчева, трътлестия Ал Йо, един малоподвижен двестакилограмов тип и момето Майдел. Те пък с около 35% народно доверие.

А на трето място били хората на агент Иван от паспортния бизнес: жужето Жамбо, бъхлясалият Андрейчо и разни други келнери, с около 10% обществена обич.

И на края хората нс Доганчо от Сараите, теса Карадайъто, Кючюка и фамозния призрачен Шиши (този път без майка си) с 6%, ко да го правиш агент Сава и него, наш човек.

За другите партии народната обич била по-съкратена – общо 4%.

Това е, братя! Така показвали барометърът, галъпите, медианите, алфите, сънищата на един ликантроп и махалото на баба Мира.

Но, според синкретично проучване на неказионния Демографски институт, който винаги е бил с най-точни изборни прогнози в последното десетилетие, за разлика от агенцийките-слуги, които еинаги бъркат даже и с 200% в прогнозите си (допустимата стохастчна грешка е около 2%), нещата реално са съвсем други., ама съвсем други. Ето ги:

В резултат на безкрайните тъпотии на управляващите, довели България до национална катастрофа, като най-бедна, най-болна, най-корумпирана, най-престъпна, най-проста, най-покварена, най-нещастна, с най-много емигрирали, с най-голяма смъртност, с най-ниска раждаемост, най-намаляваща и най-бързо изчезваща държава в света, общественото доверие към властващите е сринато до най-мизерни нива.

Истината е, че при убийственото за народа увеличаване на всичко – цени, данъци, такси, застраховки, лихви, винетки, осигуровки и др., при бруталните кражби на гербаджиите, при надвисналата демографска смърт на Отечеството, резултатите от гласуването на българите, ако ги няма номерата с купуването на гласове, с фалшифицирането на протоколи, с далаверите при броенето, със софтуерните подсилвания на платилите партии и др., при 50% гласували, би трябвало да изглеждат други, картината би била:

– БСП – 14% (5 евродепутати)
– Възраждане – 12% (4 евродепутати)
– ГЕРБ – 10% (3 евродепутати)
– ДПС – 6% (3 евродепутати)
– Дясна коалиция – 5% (2 евродепутати)
– Други – 3% (без евродепутати)

Ако гласувалите са по-малко или повече, резултатите ще претърпят съответните малки изменения, но общото съотношение ще се запази.

Ако има изборни далавери, купуване на гласове и директивно гласуване, резултатите могат да бъдат всякакви, но ще са фалшиви.

Това е истината!

 

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

Четете още от Акад.Иванов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар