Случаят със заседналия кораб не вълнува повечето хора, според анкета на Dir Podcast

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Застреляха криминално проявен мъж на стадион „Георги Аспарухов“ в София. А през нощта полицейска гонка завърши с четирима арестувани – обирали търговски обекти.

Партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ отива и на парламентарни, и на президентски избори. Влиза в коалиция с КОД на бившия здравен министър Петър Москов.

В Италия токът за домакинствата поскъпва с цели 30%, а цената на природния газ се увеличава с 14,4 на сто. Този скок италианският енергиен регулатор обосновава с „изключителната динамика“ в цените на суровините, които вървят към рекорди за всички времена.

Повечето хора не се вълнуват от случая със заседналия кораб, показва анкетата на Dir Podcast „Интересува ли ви случаят със заседналия кораб край Камен бряг?“, в която 59% отговориха с „Не“. „Българите са безразлични към екокатастрофи“, коментира наш слушател. Още от мненията по темата ще чуете в края на подкаст новините. 

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

„Интересува ли ви случаят със заседналия кораб край Камен бряг?“

До този момент превес имат отговорите „Не“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви. 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар