Слушалките Galaxy Buds 2 се появиха предпремиерно в различни цветове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно със сгъваемите си смартфони през август се очаква Samsung да представи и нови компактни безжични слушалки. Моделът вероятно ще излезе под името Galaxy Buds 2, а днес имаме цял куп изображения в различни цветове. 

Дизайнът на Galaxy Buds 2 изглежда ще бъде сходен с този на модела Galaxy Buds Pro, но новите слушалки ще са двуцветни. Корпусът при всички версии ще бъде бял, а отвътре, както и самите слушалки, ще са налични в зелено, черно, лилаво и бяло. 

Според слуховете Galaxy Buds 2 може да не предлагат активна изолация на околния шум, каквато има при моделите Galaxy Buds Pro и Galaxy Buds Live, но се очаква да имат някакъв вид намаляване на шума.

samsung-galaxy-buds-2

От изображенията тук се вижда, че новите слушалки ще имат по два микрофона всяка, инфрачервен сензор, засичащ дали са поставени в ухото, както и пинове за зареждане, когато са в калъфчето. Сред останалите очаквани екстри са безжично зареждане (на калъфчето), Bluetooth 5.0, настроен от AKG звук и сензорни контроли.

samsung-galaxy-buds-2

Батерията на калъфчето ще бъде с капацитет 500 mAh, а на всяка слушалка – по 60 mAh. Припомням ви, че при Galaxy Buds+, чиито наследници реално са Galaxy Buds Pro, батерията на калъфчето беше 270 mAh, но пък самите слушалки бяха с по-големи батерии – 85 mAh. 

Източник – цък. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар