Слушалките Nothing ear (2) се появиха предпремиерно

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Карл Пей обяви преди дни, че на 22 март ще представи новите си компактни безжични слушалки Nothing ear (2), но още днес въпросните се появиха в галерия изображения + част от спецификациите им. 

От изображенията става ясно, че Nothing ear (2) няма да са много по-различни от оригиналния модел, поне що се отнася до дизайна им. Все така слушалките ще предлагат прозрачна кутийка и прозрачни “стебла”, запазват се и характерните за марката цветове – бяло, черно и червен акцент. nothing-ear-2-010--450x300


Все пак има някои дребни промени по визията, като например преместването на микрофоните за изолация на околния шум по-нагоре по стеблото на слушалките, добавянето на нови елементи и надпис “Nothing ear (2)”, разбира се. 

Очаква се слушалките да имат същите 11.6-милиметрови драйвъри като своите предшественици, да осигуряват 6 часа време на ползване или 36 с презарежданията от кутийката и да поддържат безжично зареждане. Ще се предлага ANC, IP54 защита от прах и пръски вода, а всяка слушалка ще тежи 4.5 грама – малко под 4.7 грама при ear (1). 

Nothing Ear (2)

Говори се също за възможност за връзка с две устройства едновременно, персонализиран ANC режим и Advanced EQ за по-фина настройка на звученето. 

Детайли ще научим на 22 март. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар