Слънцето напече, някакви магнитни бури има и лабилните с нервите изпълзяха по улиците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слънцето напече, някакви магнитни бури има и лабилните с нервите изпълзяха по улиците.

 

Недоуважени лелки, върли фенки на Онуй, захлебиха по някой лев в кризата, като се изложиха, колкото можаха! А, както знаем, възможностите на гербоидните да се излагат, са по-големи от Вселената.

Едни обрани ментално и семпли като излъчване лелки отидоха да крещят пред Президентството – начело с европейското знаме и обърнатото на война българско знаме! Явно дори петдесетака не е успял да убеди повече от петдесет прости …утки ГЕРБ да си развалят рахата и да се правят за резил пред хората. Забелязва се, че мъже няма /а наличните такива съвсем спокойно се вписват в ПП ГЕРБ!/.

Явно на лелките им липсва Онуй с жълтата като бебешко аки фанела, закопчавайки небрежно ципа на панталона си, докато нарича следващите го журналисти „мисирки“. Признавам дори и аз, че рейтингът на зрелищата след изчегъртването на Онуй, рязко слезе надолу и дебилният електорат не може да си получи ежедневната доза забавление и навикване.

Време е някой да обясни на ПП /прости ….знаете нататък/, че времето на Онуй свърши. Заедно с тяхното. Защото на нас, нормалните, ни омръзна нЕкви прости …ки да ни определят бъдещето!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар