Слънчево затъмнение на 10 юни! Как ще ви се отрази?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 10 юни ще има слънчево затъмнение. Как ще се отрази то на различните зодии?

Слънчево затъмнение на 10 юни! Как ще ви се отрази?
 © iStock

Смята се, че в периода около слънчевото затъмнение може да се отдалечим от познатото, от утъпканите пътища и да направим крачка към непознатото, да бъдем авантюристи. 

Да, очакват се сътресения и промени, но това не е задължително нещо, от което да се страхуваме. Може да го използваме като възможност за духовен, материален и професионален растеж. 

Смята се, че слънчевото затъмнение е мощно събитие, което отваря нови енергийни портали.

През 2021 ще има две слънчеви затъмнения:

  • 10 юни – пръстеновидно слънчево затъмнение в Близнаци
  • 4 декември – пълно слънчево затъмнение в Стрелец

 

Пръстеновидно слънчево затъмнение в Близнаци

На 10 юни ще станем свидетели на 16-тото пръстеновидно слънчево затъмнение за XXI век.  Ще се наблюдава в северните части на Русия, Канада и Гренландия.

Периодът около слънчевото затъмнение е подходящ за слагане на край и скъсване на връзките с миналото, за прошка и за заздравяване на стари рани. 

Пръстеновидното слънчево затъмнение ще повлияе най-силно на представителите на зодиите Овен, Близнаци, Рак, Дева, Везни, Стрелец и Козирог.

Пръстеновидно слънчево затъмнение в Близнаци

 

Как ще повлияе слънчевото затъмнение на зодиите?

Земни зодии (Телец, Дева и Козирог)

Ще трябва да реорганизирате всичко. Графикът ви ще се обърне с главата надолу, но запазете самообладание. За да се справите със стреса, се отдайте на релаксиращи практики. Само така ще възвърнете вътрешния си мир и ще се справите с хаоса. 

Въздушни зодии (Близнаци, Везни и Водолей)

Очаквайте проблеми, свързани с финансите. Внимателно планирайте разходите си в този период. Добрите новини са, че ви очаква нещо хубаво, свързано с професията. Положителни промени в любовта ще ви карат да се усмихвате по-често.

Водни зодии (Рак, Скорпион и Риби)

Време е за почивка. Намерете начини да се отпуснете и да оставите настрана всички грижи и проблеми. Очаквайте професионален растеж – повишение, по-добри доходи, повече възможности за развитие.

Огнени зодии (Овен, Лъв и Стрелец)

Подходете внимателно с финансите. В този период не бива да харчите твърде много. В никакъв случай не инвестирайте и не правете големи покупки. 

 

елементи, зодии

 

Слънчево затъмнение – какво да правите и какво не според астрологията

Нощта преди слънчевото затъмнение е подходящо време да запишете всички свои планове, цели, идеи, мечти. Това ще засили вътрешната ви сила и мотивация. 

В деня на затъмнението се обградете с любими хора. Слънцето носи енергия, която обединява. Денят на слънчевото затъмнение е подходящ за разрешаване на конфликт, за искане и даване на прошка.

Стойте далеч от технологиите. Обърнете поглед към природата, свържете се с нея. 

 

Остава по-малко от седмица до пръстеновидното слънчево затъмнение, подгответе се!

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар