Смартфоните Vivo вече се предлагат и при оператор

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Смартфоните на Vivo се предлагат в България вече повече от половин година, но досега не бяха налични при нито един от операторите. Днес обаче от компанията обявиха, че пускат първите си два модела във Vivacom. 

Vivacom е първият оператор, който вече предлага някои смартфони на Vivo. От българския офис на компанията обявиха в края на 2022 г., че през януари ще стартират партньорство с някой от телекомите, но досега не казваха с кой от трите. Vivo Y35


Vivo Y35 се предлага от Vivacom в цветовете Starlit Blue и Dawn Gold на цени от 159.98 лв. с договор за Unlimited Max или на изплащане за 7.98 лв./мес. за 24 месеца. Цената му без обвързване е 529 лв.

Vivo X80 Lite 5G

Позиционираният малко по-високо Vivo X80 Lite 5G е наличен в цветовете Sunrise Gold и Diamond Black на цени от 429.98 лв. с договор за Unlimited Max или на изплащане по 21.98 лв./мес. за 24 месеца. Цената без договор е 799 лв.

Това са първите модели на компанията, които могат да бъдат закупени в България с отстъпка при подписване на договор към оператор, но да се надяваме, че скоро ще видим и още попълнения на Vivo в каталога на Vivacom, а и на останалите оператори. Особено интересен ще бъде сгъваемият Vivo Find N2 Flip, за който знаем, че ще излезе в Европа.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар