Смарт пръстенът Galaxy Ring също може да използва Galaxy AI

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече знаем, че Samsung подготвя смарт пръстен – устройство, което изглежда и се носи също като обикновено бижу на ръката, но всъщност има сензори и служи за следене на редица здравни показатели. По последна информация т.нар. Galaxy Ring ще бъде официално обявен през юли, а сега компанията подсказва, че в него може да предлага някои екстри, базирани на изкуствен интелект. 

“Освен това, вече планираме следващи стъпки за Galaxy AI отвъд смартфоните – оптимизираме го за различни категории устройства и за различни услуги.

В близко бъдеще някои смарт аксесоари Galaxy ще използват AI, за да подобрят грижата за здравето и да отключат изцяло нова ера на разширени интелигентни услуги. Samsung ще продължи да обогатява и разширява възможностите на Galaxy AI във всички категории чрез сътрудничество с още водещи в индустрията AI партньори.”

Това се казва в публикувано днес съобщение от ТМ Roh, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване“, по адрес на новата ера на изкуствения интелект в мобилните технологии.

TM Roh Editorial

Не се назовава за какви смарт аксесоари говори той, но предвид задаващата се премиера на смарт пръстена, много вероятно е тъкмо той да е въпросното устройство. Това означава, че в Galaxy Ring може да открием някои екстри на Galaxy AI, като Samsung вече обяви, че те няма да останат запазена привилегия само за Galaxy S24, а ще бъдат пуснати и за по-стари модели смартфони, както и за други продуктови категории. 

Galaxy Ring

Тази седмица се появи слух, че Galaxy Ring ще бъде представен през юли, на събитието Unpacked заедно със сгъваемите Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар