Смарт телевизорите KIVI с предложения за Черен петък

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Традиционно много потребители се интересуват от закупуване на черна техника през месец ноември, защото онлайн и физически магазини предлагат продукти със сериозни отстъпки. Едни от най-търсените технологични устройства по време на Черния петък са телевизорите, и то с 4K резолюция, която постепенно се възприема като стандарт за всички телевизори над 40“. С производителя на смарт телевизори с отлично съотношение между цена и качество – KIVI, разглеждаме няколко предложения от компанията с различни размери на екрана.

KIVI е международна компания, основана през 2016 г., която разработва и произвежда смарт телевизори. Днес продуктите на марката се продават в почти 20 държави. KIVI предлага smart телевизори с диагонали от 24“ до 65“ с различни резолюции на екрана (HD, Full HD, Ultra HD) и безрамков дизайн.

Технологиите, използвани от производителя, гарантират високо качество на изображението на екрана, дори когато предаваното съдържание не е в 4K:

● Super Contrast Control позволява промяна на контраста в отделни части на картината при тъмни сцени;

● UltraClear подобрява яснотата на изображението при всякакво съдържание под 4K;

● HDR в телевизорите на KIVI се поддържа не само за файлове от външни носители, но и при възпроизвеждане на стрийминг видео или игри.

Kivi TV

KIVI 43U740NB

Първото ни предложение е 43-инчовия KIVI 43U740NB TV, който е един от най-продаваните модели на марката. Моделът разполага със Super MVA матрица с пряка LED подсветка, осигуряваща висока яркост и цветова дълбочина. Телевизорът работи с операционната система Android TV 9, която ви позволява да използвате голям брой приложения от библиотеката на Google. Смарт телевизорът поддържа гласово управление с Google Assistant – просто кажете „Ok, Google” или натиснете специалния бутон от дистанционното управление.

Стабилната работа на операционната система и нейната бързина са осигурени и от мощен чипсет, който е с 30% по-ефективен от средните показатели на пазара на смарт телевизори. Вградената памет е 8 GB, а вградените говорители с мощност 2 х 10W са ръчно настроени, като звукът се усъвършенства в реално време чрез системата Dolby audio processing (DAP) с предварително зададени настройки.

Kivi TV

KIVI 55U740NB

За 4К съдържание ви е необходим голям екран, като и тук KIVI има отлично предложение. Моделът 55U740NB разполага с 55“ диагонал (1231 х 82 х 720 мм). Характеристиките на модела включват VA матрица, която предоставя широки ъгли на гледане, а пряката LED подсветка подобрява цветната репродукция и осигурява равномерна светлина. Кристално ясният съраунд звук се гарантира от два говорителя с по 10W. Мощният чипсет, както и официалната операционна система Android TV 9, увеличават скоростта и стабилността на смарт телевизора. Вградената памет е 8 GB, а безжичните интерфейси включват Bluetooth 5.1., Chromecast, Wi-Fi 5GHz и DLNA. Налични са всички необходими портове: Ethernet (LAN), 3 USB порта, 4 HDMI порта, аудио жак, оптичен аудио изход, мини RCA.

Kivi TV

KIVI 50U740NB

KIVI предлага телевизори с безрамков дизайн, което е рядкост сред по-достъпните модели. Това позволява на купувача да не избира между дизайна, цената и техническите характеристики на устройството. Моделът 50U740NB ще се впише идеално в модерните минималистични интериори, поради своята компактна и стилна визия. По този начин нищо няма да ви отвлече вниманието от това, което се случва на 50-инчовия Ultra HD екран.

Характеристиките на модела включват официалната операционна система Android TV 9, Direct LED подсветка, Super MVA матрица, 8 GB вградена памет, Wi-Fi 5GHz и Bluetooth 5.1 модули, Ethernet (LAN), 3 USB порта, 4 HDMI порта, аудио жак, оптичен аудио изход, мини RCA, два говорителя с по 10W, гласово управление, поддръжка на Chromecast. Екранът предава ярко, контрастно и детайлно изображение, с добро възпроизвеждане на цветовете.

Партньорите на KIVI предлагат смарт телевизори на специални цени по време на сезона на Черен петък. Това е отлична възможност да се сдобиете със смарт телевизор и да получите допълнителни предимства. За да научите повече  за промоционалните оферти, посетете онлайн или физическите магазини на партньорите на KIVI: A1, Ozone, Technomarket, Technopolis.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар