Смарт устройствата на Xiaomi, които превръщат дома ни в място за почивка

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Настъпването на есента често се свързва с хладни дни и повече време, прекарано в дома. Напоследък най-вероятно сте се замисляли безброй пъти за това, че той има спешна нужда от промяна. Освен новия матрак и няколкото възглавници, в които някои сред нас са инвестирали напоследък, следните умни технологични подобрения могат да направят пространството ви безкрайно по-приятно, а какво остава и за дневната ви рутина. Ако идеята за умните домове – като онези, които сме виждали, че притежават звездите по телевизията – звучи скъпо, продължете да четете, за да се уверите, че технологичният оазис е по-достъпен, отколкото си представяте.

Затова по-долу изброихме някои от най-добрите устройства на Xiaomi, с които да пренесете дома си в дигиталната ера и да оптимизирате ежедневието си.Потопете се във виртуалното пространство

Има ли изобщо по-добра отправна точка да започнете да превръщате дома си във високотехнологичен от телевизора – свещен предмет в домакинския космос?


55-инчовият телевизор Xiaomi TV Q1E е отлично решение за вашия смарт дом. Той притежава 4К дисплей и Quantum Dot технология, която е способна да предаде сцените от любимите ви филми по най-добрия начин. Този има впечатляващ QLED дисплей, включващ 1,07 милиарда цвята. 4K ултрависоката разделителна способност предлага изображения, които са четири пъти по-ясни от нормалния FHD телевизор, и позволява по-ясни детайли и по-добро качество на картината. За щастие, вече е достъпен и в България в официалния Xiaomi магазин.

 


Снимка: Xiomi

Умният телевизор от Xiaomi, Mi TV P1, също се отличава с множество предимства на пазара. Едно от тях е високото качество на изображенията и визуализациите, благодарение на 4K UHD дисплея му с висока дълбочина и контраст на цветовете, Dolby Vision поддръжка и HDR 10+. Всички тези характеристики правят излъченото съдържание както завладяващо, така и плавно и безпроблемно.

 


Снимка: Xiomi

Дизайнът на Xiaomi Mi TV P1 допълнително допринася за потапящото усещане, докато гледате. Оборудван със система Android и Google асистент, умният телевизор реагира на гласовите ви команди, без да се налага да ставате, за да търсите дистанционното. Също така, за разлика от обикновените телевизори, дава достъп до редица програми и приложения, уеб браузъринг и игри.

Достъпната му цена е друго предимство, което със сигурност не е за сметка на качеството, тъй като Xiaomi Mi TV P1 се конкурира с най-високия клас телевизори на пазара.

Насладете се на свободното си време

Чували ли сте за жестоката ирония на домакинската работа? Хората обикновено забелязват само ако не я вършите. От Xiaomi обаче знаят добре това и по тази причина ви предоставят решение: умни домакински устройства, които да ви облекчат в домашните задължения и да превърнат дома ви от поредното задължение в място за пълноценна почивка. Прахосмукачката робот, Mi Robot Vaccum-Mop 2, е способна да ви замени напълно в почистването, сканирайки дома ви и изпълнявайки го като професионалист – до последната фина прашинка. И понеже това не е достатъчно за пълноценна и непрекъсната почивка, Mi Robot Vaccum-Mop 2 притежава и функция моп, която чисти прах и всякакви петна. По този начин ще можете да прекарате колкото време желаете пред големия екран на Xiaomi Mi TV P1, излежавайки се на дивана в сияещия ви от чисота дом.

За онези от вас, които имат нужда от по-голяма всмукателна мощност и по-издръжлива батерия, Xiaomi предлага Mi Robot Vaccum-Mop 2 Ultra. Този модел притежава едни от най-модерните сензори за 3D сканиране и навигация и ще изготви изключително детайлна карта на вашия дом. Поддържат се богати опции за зониране, така че вие определяте от къде да мине Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra и къде не.

 


Снимка: Xiomi

Здравословни закуски

Всеки от нас е свикнал да хапва по нещо малко докато гледаме любимите си филми или играем любимата си игра. За да избегнем това чувство за вина, което ни възпира от това често да се наслаждаваме на свободното си време, от Xiaomi предоставят Mi Smart Air Fryer. Еър фрайърът, който предлага по-здравословни алтернативи на хранене благодарение на 360-градусовото си готвене с въздух, намаляващо значително мазнините и приготвящо любимите ви храни по здравословен начин. Знаем, че десертите между храненията също са любими за повечето хора и затова способносите на Mi Smart Air Fryer надхвърлят тези на просто еър фрайър. С него можете да приготвяте дори полезни снаксове като сушени плодове и йогурт или да се вдъхновите за нови рецепти с приложението на Xiaomi – Mi Home App.

 


Снимка: Xiomi

Високотехнологичният умен дом вече не е фантазия, а реалност и необходимото подобрение на дома ви, за да отговаря той на забързаното ежедневие и съвременните ви потребности. Xiaоmi правят възможно отмятането на голяма част от отегчаващите домакински задължения, докато се забавляваш на умния си телевизор и се наслаждаваш на вкусна храна, приготвена бързо и здравословно. Всичко това на достъпни цени за всяко домакинство. Е, все пак имало край на домакинските задължения, нали така?

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин https://mi-bulgaria.com.


Материалът е предоставен от Xiomi.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар