Смелата Елена разкости Корнелия в ефир: Заради подкрепата на БСП Борисов е още стиска властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Елена Йончева, евродепутат от квотата на БСП, нападна безмилостно остро преизбраната преди дни лидерка на БСП Корнелия Нинова. Тя е сигурна, че Нинова е влязла в договорка с Бойко Борисов и с това крепи правителството му.

 

До този извод Йончева стигнала още през миналото лято, когато подготвила сигналите срещу премиера за записите и “Барселонагейт”, но

Корнелия Нинова отказала да ги подпише.

С което фактически я оставя сама да се бори с мафиотския октопод, узурпирал властта в България, коментира тя в предаване на телевизия 7/8.

Йончева припомня също така как Нинова, заедно с още 27 червени депутати са гласували за назначаването на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ. Излиза, казва Йончева, че БСП е доволна от “постиженията” в работата му докато беше главен прокурор.

 

 

Елена Йончева не казва това, но пък ние добре помним, как въпреки протестите на професионалната гилдия и обикновени граждани срещу назначаването на Иван Гешев за главен прокурор, БСП заедно с ГЕРБ одобри кандидатурата му. Тогава много наблюдатели стигнаха до заключението, че става дума или за политическа корупция, или че някои от

червените депутати имат мръсни тайни

и се боят да не станат мишени на Гешев. Под мръсни тайни почти винаги разбирайте, че става дума за пари.

Още по-показателно е, че при изразяване на подкрепа за протестите срещу Бойко Борисов, от устата на Корнелия Нинова никога не се отрони нито името на премиера, нито на Гешев. Просто не може да й се обърне езикът. А тъкмо Гешев възпламени страната. Нещо много важно и силно очевидно й удря спирачките.

Ето затова са ни нужни незабавни избори, но не по този мафиотски прекроен изборен кодекс, незабавна

лустрация и чистка до дупка

– на крадците на високите постове, на правителство, на главния прокурор, на Политическите назначения във Висшия съдебен съвет, на МВР, ДАНС, НАП, митници и на всичките им подчинени неграмотни, но за сметка на това арогантни спрямо българските граждани, калинки.

Иначе с България е свършено.

Оставка, мутри!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар