Сменят името на България, не можело да е в женски род, според конвенцията за третия пол

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес, на правителственото заседание са обсъждали идеята спрямо Истанбулската конвенция за третия пол, да се промени и името на България. Няма как да не се случи коментирали от правителството, защото вече над 1300 години името не е сменяно и такова в женски род не подхожда на съвременният свят.
Ние трябва да сме иновативни и пионери в начинанието и затова трябва да променим името в среден род като Българинчо или Българийчо, най – ще подхождат на новите тенденции са коментирали и предложили от патриотичната част на коалиционното правителство.
Това България в женски род, не е патриотично и модерно и ние като едни съвременни будители и патриоти трябва да направим ново възраждане на нашата територия пред света е коментирал Валери Симеонов.
От ВМРО са предложили новото име да е Българинчо, като това щяло да докаже, че третият пол не е само нещо неразбираемо, за обществото, но е нещо повече от група хора.
Духовното в българина винаги е било водещо и е време да докажем на всички, че можем да променим света и обединим балканите. Македончо и Българинчо ще са чудесни имена с които може да започнем да променяме света и да покажем на всички, че ние сме люлката на световната цивилизация.
От Герб допълнили, че трябва в най – скоро да се промени и химна или направо да се премахне, така както се случи с герба на България и хората да си изберат примерно Шушана или някоя друга песен като Издиславчо, за да сме в тон с третият пол.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар