Сметнаха заплатите на Цветанов: Как от милиционер до 2009-а, стана милионер с асансьор!?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За Цецо е ясно – няма как бедното селско момче, завършило ВИФ и работило преди 2009 г. като обикновен милиционер за заплата 500 лева, към днешна дата да е милионер.

Това пише във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

Както и да сборуваме депутатските му заплати за 10 години между 2009 и 2019. Чисто като депутат и министър той е взел през този период около 500 хл. лева. Около 100 хл. лева е получила и жена му като държавен служител. Стават общо 600 хл. лева за цялото семейство.

В същото време са се грижили за три дъщери. Колкото да са били спестовни, дори само с банички да са закусвали, Цветанови поне половината от тази сума са похарчили за издръжка на семейството си. Могли са пряко сили да спестят максимум 200 хл. лева и то със страшни лишения – гладуване, дрехи втора ръка, лоши училища за децата и пр.
Никакви кредити, заменки и спестявания не могат да обяснят покупката на недвижим от държавни служители с минимална цена ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА. Нищо не може да обясни марковите костюми, обувки и вратовръзки за по два бона на кат, които Цветанов сменя почти всеки ден и тава се вижда от всички по телевизията, нито елитните училища на децата му. Пък който е прост, нека му верва…
Емил Василев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар