Смех! Агент Гоце търси спонсор за мемоарите си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът с досие в Държавна сигурност Георги Първанов – Гоце отново търси на баницата мекото – хотелиерът-милионер издирва наивник, който да плати издаването на мемоарите му на аванта, научи Narod.bg.

Комунистът с капиталистически нюх от пернишкото с. Сирищник е описал патилата си на върха в президентството, които смята да публикува. За да не се охарчи, обаче, хитрецът издирва спонсор за умотворенията, резултат от дългата ДС любов.

Спа хотел за 7,5 милиона притежава синът на Гоце Първанов – Ивайло, който е съдружник със… сестрата на червения ковчежник Кирил Добрев

Ето какво написа бившият депутат Стела Банкова по темата:

НАСТОЯЩ ХОТЕЛИЕР и бивш вече президент пише мемоарите си и търси спонсори, за да издаде  книжката си. Ще  му дарим – омерзение вместо пари.

През 2015-а дойде новината, че синът на президента Георги Първанов си купил петзвезден СПА хотел, който официално струва над 7,5 милиона лева.

Официално хотелиерът в семейството е синът на Гоце – Ивайло Първанов, окйто придоби луксозния комплекс „Стримон спа“ в Кюстендил. Петзвездният спа комплекс „Стримон спа“ е закупен от Ивайло Първанов и Мариана Добрева на 5 юни тази година, сочи протокол от общото събрание на дружеството, което притежава хотела.

Реклама

Роденият през 1988 година Ивайло Първанов вече притежава 49% от акциите на спа комплекса, а сестрата на депутата от БСП Кирил Добрев – Мариана, малко над 50%.

27-годишният тогава Ивайло е завършил финанси в УНСС и е имал участие в една фирма досега. Тази сутрин президентът Първанов обясни пред bTV как момчето му е успяло да придобие луксозен петзвезден комплекс.

„Трудно ми е да ви кажа, но става дума за пари, които са събрани в резултат от неговата трудова дейност. Първо. И второ – подпомогнали сме го и ние. И трето, разбира се, взел е кредит, с който ще закупи една част от тези акции”.

Ето и диалога:

– Как се взимат 3 милиона от 27-годишен човек?

– Не. Сигурен съм, че става дума за 200 хиляди.

Справка в имотния регистър показва, че фирмата на Първанов младши и сестрата на Кирил Добрев е получила 2 265 000 лева заем от банка. Общата сума на комплекса, официално посочена в устава на дружеството, е 7,5 милиона лева. 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар