Смех! Боко: Ето, прекръствам се! Кюлче съм пипал веднъж в живота си в БНБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов за пръв път от много време прие да отговори на въпроси на журналисти по време на пресконференция на ГЕРБ. Бившият премиер веднага беше атакуван с питане от Илиана Беновска, но я парира. „Беновска, нека завърша с теб да ми е добро настроението“, заяви Борисов.

Борисов обясни, че е се е срещнал с него за последно преди 8-10 месеца, за да обсъждат парите за „смесените райони“, където имало кметове и на ГЕРБ, и на ДПС. Той подчерта, че срещите с Пеевски са били само политически. „Както Христо Иванов и Йордан Цонев си гукаха, така и ние сме си говорили“, коментира Борисов.

В отговор на въпросите, бившият премиер се прекръсти пред камерите и заяви: „Аз кюлче съм пипал веднъж в живота си, като премиер в БНБ“. Бойко Борисов разказа как се случило това, но избегна да даже нещо по-конкретно по темата за снимките на чекмеджето му и т.нар. „Мата Хари“. „Не ми е приятно да си разкривам личния живот“, заяви той.

Борисов даде да се разбере, че не иска да продължи да отговаря на въпросите на Пунова, защото те отнемали от тежестта на направеното, за което той искал да говори.

„България е от страните без макроикономически проблеми, една от трите европейски държави без свръхдефицит и е готова за Шенген – това са моите теми“, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ пак прояви характерния си стил да говори „просто“. Той например отказа да коментира слухове и спекулации с думите:

„Какво е каза Ицо Шпека от Коньовица ми е все едно!“

Както често се случва, Борисов се държа фамилиарно както с журналистите, така и с подчинените си от ГЕРБ. Преди да отговори на въпрос за срещата с посланика на САЩ и да се похвали колко сърдечна и ползотворна е била тя, той даде думата на неуспелия кандидат за негов наследник във властта Даниел Митов с думите: „Ако искаш отговори ти, да ти се чуе гласа“.

Преди това, както и за кюлчетата злато, Борисов се закле, че той и ГЕРБ не са вземи и една стотинка от Васил Божков. Той отново подкрепи думите си с напомнянето, че е религиозен и това му преми да лъже.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар