Смех! Боко коментира вотът на недоверие: Бия ги на избори вече 11 години подред и пак се натискат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов коментира вотът на недоверие с думите:

” Бия ги на избори 11 години подред и пак се натискат. Това е като поговорката, като няма нищо в главата, но са му здрави краката.

Не знам какво не им харесва на БСП и останалите от ДПС, но България се развива, строят се магистрали, пътища сега и газопровода ще е готов. Заради тях сега на авариен режим ще строим и водопроводи, но това ни е наследството от управлението на комунистите, които все ни сочат с пръст.

Герб от избори не се боят, пак ще ги бием, всеки път ги бием, но те не си вземат поука и пак се натискат. За какво им е властта, за да изпразнят пак хазната, да изгонят хората пак в чужбина и да разрушат всичко хубаво направено от нас и после да кажат, че Борисов е виновен за всичко, защото им е оставил лошо наследство.

При Борисов и Герб, България се развива и всички ни уважават в Европа, при БСП знаем как беше, но те пак се натискат за властта, защото Борисов им пречи да си въртят далаверите и да не правят нищо за българите.

Да не вдигат пенсиите и заплатите, да не дават бонуси на пенсионерите на коледа и великден и да правят олигарсите си по-богати.

Аз лично не вярвам, че някой българин на тези хора някой ден ще им гласува доверие да ги управляват тези партии, защото видяха, че с Герб може да се живее и много по-добре, да се създават работни места, буквално да няма безработица и инвестициите всеки ден да се увеличават.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар