Смех! Боко праща и днес клети хора да имитират протест в София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бизнесът и синдикатите излизат на нов национален протест днес, организирани са от шефа на Мафията Бойко Борисов. Причината – високите цени на електроенергията. Демонстрацията се случва въпреки постигнатия вчера компромис за помощ от страна на държавата и новите мерки за бизнеса, които ще станат ясни утре. Синдиците обясниха – протестът ще се проведе, за да се ускорят действията на държавата.

Исканията на бизнеса и синдикатите са за незабавни и несимволни компенсации заради рекордно високите цени на електроенергията. Цената на борсовия пазар вече надхвърли 450 лева за мегаватчас, съобщиха от Асоциацията на индустриалния капитал. Сред исканията са и ангажиране на компетентни експерти, които да предложат допълнителни мерки за ограничаване щетите за българската икономика.

 

Безпрецедентното поскъпване на тока за промишлеността е факт в цяла Европа. Това все още не е ударило крайния потребител, но именно с такъв ток се произвеждат по-голямата част от стоките на пазара, което неминуемо ще се отрази на джоба на всеки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар