Смех! Борисов надъхва младите надежди на ГЕРБ с комунистически лозунг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От вас искам да лъха доброта, идеи, творчество. Комуниститие навремето имаха девиз: „Единствто, творчество, красота“. Хубав девиз, той е валиден и днес. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към младите надежди на партията в поредното си включване на живо по Facebook.

Лозунгът е на инициативата на Людмила Живкова Асамблея „Знаме на мира“, проведена 4 пъти от 1979 г. до 1989 г.

В последните дни Борисов провежда серия от срещи с млади кадри, от които се очаква да влеят свежа кръв и да донесат обновление в партията. Всеки ден пред него се изправя нова група от младежи, които като ученици на изпит декламират колко се е подобрила България при неговото управление. Лидерът на ГЕРБ пък споделя своите размисли по актуалните за страната теми и въпроси.

Борисов обвини Радев в еднолична власт

Днес Борисов за пореден път нарече служебния кабинет предизборен щаб на Радев и отправи нова порция критики по темата с подслушването на политици. Лидерът на ГЕРБ обяви, че вътрешният министър Бойко Рашков се държи като продавач в плод-зеленчук„Щял да каже за подслушванията, когато той реши! Това да не е плод-зеленчук. Те ако имаха данни за подслушване, досега да са го казали”, заяви Борисов.

И продължи: „Те нямат нищо. Ако не намерят, ще изфабрикуват записи така, както направиха миналото лято. Те така обичат да ходят по студиата в телевизиите и да говорят. Атанасов говори за 32 подслушвани министри, Хаджигенов за 82. Излиза, че само аз не знам кои са подслушваните, а всички други знаят“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар