Смех! Ваксинираните срещу COVID-19 са преносители на зараза

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По думите й РНК ваксините срещу COVID-19 не предпазват от повторно заразяване с вируса, а помагат боледуването да премине по-леко и гарантират, че човек заразен за първи път или повторно, няма да влезе в болница.

Проф. Петрова посочи още, че за съжаление ваксинираните и след това заразени с коронавирус могат да заразяват хората около тях, затова трябва да продължим да спазваме мерките за безопасност.

Няма връзка между тромбозите и съдовите проблеми след ваксиниране срещу коронавирус, защото честотата на тези заболявания е същата както и при неваксинираните хора, категорична е проф. Петрова. 25 случая в световен мащаб от 30 милиона ваксинирани е много малък процент, за да се направи връзка между ваксинираните и тези проблеми.

„Молбата ми е хората да се ваксинират, а не да рискуват да прекарат Ковид 19 и то в новите му варианти. Никой не е застрахован не само от заразяване, но и от повторно заразяване. С ваксинирането си гарантираме, че боледуването ще протече по-леко и няма да се наложи да се лекуваме в болница.“, каза още проф. Петрова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар