Смех! ГЕРБавите крадат сами от себе си. В Ловеч гепат дори от партийната им каса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Явно червената лампичка, за която премиерът Бойко Борисов предупреди съпартийците си, не е светнала в областна структура на ГЕРБ Ловеч и нейното ръководство.

Наши читатели ни сигнализираха за схема за източване на партийната каса на ГЕРБ област Ловеч чрез свързани фирми, която се практикува от години и то със знанието на областния координатор и зам. министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Става въпрос за фиктивни договори за доставка на канцеларски материали и реклама, сключвани от секретаря на областната структура на ГЕРБ в Ловеч Мария Динова директно с фирмата на мъжа й Дивъл Груп ООД. В момент в който постоянно се повдига темата за размера на партийните структури и начина на изразходването им, явно ръководителите на ГЕРБ Ловеч не се притесняват да отклоняват десетки хиляди левове от народната субсидия през свързани фирми. Поста на г-жа Мария Динова е превърнал семейната й фирма в една от най-успяващите финансово книжарници в ловешко и то на гърба на народната субсидия. Интересно е има ли тук конфликт на интереси и предстои ли Борисов да иска нови оставки??

Подобна е и схемата на г-жа Динова с фиктивни договори за реклама с един мним „жълт“ троянски сайт, който също е собственост на нейни роднини, за която схема читателите ще ни информират следващите дни.

Разкритието на този скандал, за който премиерът Борисов дори и не подозира, идва в разгара на нечуваната водна криза в Перник, която съвсем скоро може да коства главата на министрите в МРРБ…

Dimo Stoychev

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар