Смех! ГЕРБ-Алена с прогноза за резултатите от предсрочните избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Полюсни надежди витаят в болното ни от омраза общество. Едни мечтаят за цялата власт, други лелеят нечие изчегъртване и си правят тънки нумерологични сметки, но напусто, колата е обърната, а пътят е само един – надолу към задълбочаващи се проблеми в обществото и държавата. Това казва в своя анализ Светлана Тилкова – Алена, специално за „Труд“.

Звучи много песимистично, но нека припомня астрологичната си прогноза за България и 2021 г.

 

, която направих още в средата на 2020 година: “Очаква ни трудна, изпълнена с повратности, напрежение, противопоставяне, изблици на омраза и насилие,… политически хаос година… 2021 година дава отражение върху следващите девет години от календара, изборният ден е кръстопътят, а пред нас има два пътя.

Единият е на глобална положителна промяна, другият е на глобална отрицателна. Средно положение няма, на късмет не може да се разчита, доброто или злото, което ще изживеем, ще бъде единствено следствие от нашите действия… Политическото противопоставяне в България се описва с една дума – война… На разум не бива да разчитаме. Там, където омразата е господар на мислите, разумът е роб на чувствата.”

 

Тази е глобалната картина на родната ни политическа действителност. През февруари написах, че от кризата в най-добрия случай можем да видим светлината в края на тунела някъде през 2024 година, по-реално – през 2026-а, а в най-лошия случай – през 2030-а. Суверенът, както казва шоуменът заради омразата си и огромните налети пари в протестите, както ни разкри Лока Фортуна, избра страданието и още години влачене на опашката на Европа, вместо приближаването към средния за Европа стандарт към края на 2025 година.

Всичко, което ще тълкувам за предсрочните избори и за следващите след тях, е само нюанс в мрачните краски на общата картина. Звездите ни посочиха верния път, аз ви го разтълкувах, но мнозинството избра хаоса на злото. Всеки народ сам гради съдбата си.

Президентът Румен Радев – нумеролог

Неслучайно много пъти пиша, че в България под всяка керемидка дебне ясновидка, а във всеки блок – астролог. Президентът Плевнелиев сам си разказа, че се е трудил на попрището на машинната астрология, а в минало прераждане бил пастирка. Настоящият президент Радев доказа, че има комплекс и фиксация в числото 4, както и в двойното 13, все свързани с Борисов. Явно има нумерологични пристрастия, похвално, но когато мине на курс при мен, тогава може и да има полезни и за него астронумерологични попадения, тъй че засега пиша двойка на нумерологичните му съветници, защото в желанието си да смажат Борисов, вредят и на Радев. Числата от имена не се интересуват, въздействат на всички.

Давам примери. Изборите бяха на 4.4. Номерата на президентските укази, включително датата на издаването им са важни за композитната карта, която тълкувам. Указ 112 – възлагане мандат на ГЕРБ. Указ 121 – възлагане мандат на ИТН. В периода между 34 и 36 брой на ДВ липсват указите с номера от 114 до 120, които се появяват в брой 37.

Указ 130 – за разпускане на 45-ото НС и определяне на датата на предсрочните избори. Всички тези укази, отнасящи се пряко и косвено до изборите, са с вибрация 4, а на указ 130, дори сумарната вибрация е също 4. Никой не може да ме убеди, че тези номера на указите са случайно получени, а не търсено нагодени с прескачането на “неподходящи” номера. Явно президентът ни е скрит нумеролог, но защо с цифра, която в случая е най-неподходящата, защото руши и отнема, не на един, на врагът за изчегъртване, а на всички?

Продължавам с нумерологичните заигравки на президента.

13 април 2021 година – Президентът Радев обяви, че на 15 април свиква 45-то НС. Сгреши обаче с любимата му вибрация 13=4, защото е орисал 45-ото НС на удвоени трудности и агресивна непочтеност. Надали такива са му били намеренията, които вредят и на него, избори за президент идат.

На 14 април 2021-а президентът подписа Указ 110 за началото на 45-о НС. Дата, различна от вибрация 4, но не по-малко странна като астрологични и нумерологични заложби, защото предопределя удвоената невъзможност за постигане на дори мимолетна стабилност в работата на депутатите. Търсена е промяната, чрез намиране на общи цели, в смисъла на общ враг – ГЕРБ, но нумерологичната “доза” не е лекарство за търсената промяна, а е в количество за отрова.

Общи цели няма, има разнобой, защото планетарните аспекти в дома на обществените отношения говорят за взрив на кармична разплата, чрез агресия и мъст. Разплата, заради общи минали прераждания на част от депутатите в 45-ото НС, които на подсъзнателно ниво са се припознали. Като добавим по-значимата астрологична предпоставка, свързана с домът в звездната карта на неподходящите познанства и невъзможност, да се постигне хармония в работата към общи цели, резултатът с 45 НС беше предизвестен – докато се роди и умря. И тази моя прогноза се потвърди – в средата на април изчислих живота на 45-ото НС на месец, до два.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар