Смех! ГЕРБ и така наречените патриоти ще ни баламосват с преговори за нова конституция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ и така наречените патриоти ще ни баламосват с преговори за нова Конституция! Забележете кои са преговарящите- бивша данъчна инспекторка, детска лекарка, инженер, който е известен с прозвището Цвета Пекинска. Черешката на тортата все пак е видния “конституционалист” Касабов, на който не се знае какво ще му хрумне.

Дори само това е достатъчно да се досетите за пошлия цирк, който за пореден път ще ни разиграват от управляващата коалиция ОПГ. На всеки, който поне малко е запознат с политическите игри вече му е ясно, че от тези лица, които уж щели да преговарят, просто нищо не зависи. Опорките са спуснати на техните шефове от задкулисието, което бе сварено неподготвено от протестите и сега му трябва време, за да нареди картите.

Ясно, че Борисов си отива, но в същото време му се търси ново място, където да бъде пенсиониран. Заминават си и така наречените патриоти, които уж щяха да изчегъртват ДПС от властта, но всъщност го вклиниха здраво в нея.

Като казахме ДПС е редно да поясним, че именно то дърпа отново конците, защото без него  свикване на Велико Народно Събрание не може да има и именно ДПС ще диктува съдържанието на новата Конституция. Тоест така наречената коалиция ОПГ поднася цяла България на поднос на ДПС.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар