Смех! ГЕРБ и умрялото СДС заедно на кметските избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за общо участие на изборите.

„СДС като най-стара партия в българската демокрация, за нас винаги е било уважение да работим с вас“, заяви Борисов. „Вярвам, че обединението на старата и новата десница е не само необходимо и важно.

Защото така се контрира войнстващия популизъм с отговорност. Много е важно днес пред българските граждани да знаят кой точно стои зад хората, управляващи общините“, добави Йорданка Фандъкова. „Специално за София – изборите ще бъдат много подли. Заради установената практика да се прилепват колегите от БСП към някой кандидат, за който ще се говорят, че ако е успешен, е техен. А ако не е успешен, да бягат като дявол от тамян“, каза още Борисов.

„Няма да почна да изброявам какво е направено през последните 10 години за София. Няма даже да започвам с метрото. Спомнете си кризата с боклука. Вижте как парковете изглеждат сега, по рано нямаше дори един шадраван. Да не говорим за задръстванията на Лъвов мост, на Кулата. Сега целия трафик от Белград и Солун минава по тангентите. Помните ли раздрънканите трамваи. София е град , в който на практика няма безработица“, отсече Бойко Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар