Смех! ГЕРБ пуснаха пекинската патица в атака срещу ген. Румен Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ пуснаха леката артилерия срещу Президента Радев. Пекинската патица заяви, че той бил недоволен от правомощията си и не изтъквал нито един позитив на управлението на ГЕРБ. Бил „беквокал на Нинова“. Тя не виждала да сме на дъното, ей, Урсулката вчера потвърдила, че просперираме.

Ами госпожо, елементарно е! Ваш Бойко слуша само мазниците около него и европейските политици, които все пак са дипломати. Ако случайно не знаете, когато политик е на посещение в друга държава, не може да си позволи да критикува домакините, а ги хвали, дори да не заслужават повече похвали от краставо магаре.

 

И, неуважаема госпожо, Вашият Бойко си търси потвърждение на успехите в България в Брюксел, а Президентът пита народа си как живее и черпи сведения от реалността, а не от виртуалната реалност, в която живеят гербавите. Естествено е, от висотата на заплатите, постовете и „усвояванията“ на обществени поръчки, членовете на ГЕРБ и лакеите наоколо да не забелязват мизерията и недоимъка. Или пък да не искат да ги забележат.

Президентът казва това, което българите виждаме ежедневно в живота си. Не недоволство от недостатъчно правомощия, а недоволство от батака, в който вкарахте България с диктаторското си управление. И да Ви напомня, че Президентът е избран реално, въпреки съпротивата Ви, от милиони българи. Повече, отколкото гласуваха за Вас. И българите му вярват. Именно защото говори истината и е с народа си. А Вие сте с Брюксел и усвоителите на обществени поръчки и не се интересувате от българите освен като източник на пари.

Така че….скрийте се, голяма бяла птицо. Много е жалко, когато ти липсва капацитет, а напираш постоянно да се изявяваш. Бих казала, че сте беквокал на Баце, ама много ще Ви надценя. Девета дупка на кавалите е по-подходящо.

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук профил на Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар