Смех! ГЕРБ спря парите за платения протест срещу Румен Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сини каски от Камбоджа и редови военни пушат заедно в подкрепа на върховния главнокомандващ

 

Организаторите от ГЕРБ на катуна пред президентството са се изпокарали! От днес пари за „недоволни” граждани, които уж протестират срещу президента Румен Радев, вече няма да се изплащат, научи Narod.bg от свой източник в управляващата партия.

Според данните до момента са били похарчени над 50 000 лева с неясен произход за рехавия протест под прозорците на държавния глава, който ГЕРБ организира вече месец, макар и да се опитва да изкара акцията като гражданска инициатива, разкри Narod.bg.

Реклама

Заради скандал между герберите, обаче, от днес повече няма да се плаща на „протестиращи”, затова и катунът ще се саморазпадне.

На този фон обаче сини каски с мисии в Камбоджа и редови военни се събират днес от 10 ч. пред президентството, за да покажат подкрепата си за върховния главнокомандващ Румен Радев при битката му с корупцията на хунтата ГЕРБ, обясни източникът на Narod.bg.

Българите под пагон ще пушват в знак на солидарност с президента, която поведе народа срещу мафията на управляващите, завърши информаторът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар