Смех! Гонят Цветанов от собствената му партия, след лъжите че имал 500 000 сигурни гласа в махалите…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Републиканци за България” не успяха да постигнат резултата, който обявяваше Цветан Цветанов – влизане в парламента и незаобиколим фактор.

Представянето на “РБ” е много по-слабо от очакваното от изборджиите на партията, но е заявка за предсрочните избори.

Схемата с отнемането на вот от ГЕРБ не се получи според плана. Вълната на “Има такъв народ” потопи и периферния вот на “републиканците”.

Цветан Цветанов за разлика от Корнелия Нинова е реалист и вероятно ще подаде оставка като председател на “РБ”, заявиха източници от партията.

Цветанов ще остане партиен строител, ще работи за партията в предстоящата кампания, но нагласите са Павел Вълнев да бъде лидер на “Републиканци за България”. Явно, че съдбата му е отредила винаги да бъде втори.

Знакови регионални фигури в партията заявиха, че партията трябва да има нов лидер, с харизма и да не е свързан с ГЕРБ.

Според тях линията трябва да е да се привличат избиратели от средната класа, успешни бизнесмени и млади лидери, които да влеят нова енергия в партията.

Ако Павел Вълнев се съгласи да стане председател, бизнес кръгът в “Републиканци за България” ще играе на макс в новата кампания с харизматични кандидати по анти-ГЕРБ схема, но и по модела на вълната на “Има такъв народ”, коментираха активисти на партията.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар