Смех! Диктаторът Буци: Сега е еднолична власт, точно като 44-та година

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов провежда нова среща с комсомолците на групировката му.

“Започва да се появява страхът отново в хората. Сега еднолична власт, точно като 1944 г. – един човек казва кое е добре и кое зле. Страхът хората ще го усетят много скоро. Вчера вътрешният министър си позволи да раздава присъди и да нарича хората престъпници. Ние оставихме пълна хазна”, коментира по време на срещата Борисов.

 

“Вадете изказванята на Радев – който казва, че сме оставили хазната празна, а служебният министър казва, че има пари. Кой от двамата лъже? А те продължиха мерките, и добавката за пенсионерите, но сменят шефове, за да предизвикат страх и притеснение в администрацията”, посочи лидерът на ГЕРБ.

“Бях сигурен още през август миналата година, че днес ще се развият така нещата. Този август месец е най-отрезвителният период, поуки си извадих. Показаха ми колко коварни могат да бъдат”, заяви Борисов.

“Нека да излезат и кажат има ли нерегламентирани записи. Вече стана една седмица, ние само четем за шпионски скандали, нека кажат има класифицирана информация”, каза лидерът на ГЕРБ.

“И за миграцията, те мислят, че е лесно. Как ни атакуваха, как я заварихме границата, допълни Борисов.

“Когато се подменят ръководителите, не само на службите, а и областните директори, те скоро ще получат задачи от политическите опоненти, но там им обещавам, че ще имат проблем”, заяви той.

Бойко Борисов допълни: “Тези хора нямат граници, но можеха да изчакат. Няма служба, няма министерство или семейство без слабост. Няма идеално нещо. Но да кажеш, че му липсва почтеност на човек, който в НАТО е подкрепен с докладите си и по темата с руските шпиони, към кой не е почтен. Те партньорите работят бавно, видяха, че ние сме първи, но има и мощна антиГЕРБ вълна и наблюдават, слушат и ще се произнесат. Ние няма да харчим нашата младежка сила по тези неща”.

 

 

Източник: “Труд”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар