Смех! Жалки ГЕРБери бранят Борисов от линч пред дома му (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жив щит направиха десетки гербери, облечени с тениски с лика на премиера в оставка и техен партиен лидер Бойко Борисов, за да го предпазят от поредния протест на майките от “Системата ни убива”, някогашната служебна министър-председателка Ренета Инджова и верния й спътник – разпопения отец Дионисий. 

 

Сред участващите в акцията бяха Лъчезар Иванов и Николина Ангелкова, а Георг Георгиев (председател на младежкия ГЕРБ, депутат и бивш зам.-външен министър) обяви, че причината за акцията им на Разпети петък е получената информация за подготовка на “поредна гнусна и безбожна провокация”.

“Разпопеният поп, една бивша премиерка, кандидат за президент на една от партиите в последствие – хора, които са известни с грозното си, гръмко поведение. Те не правят друго, освен да ходят по домовете на хората да ги тероризират”, каза той с препратка към отец Дионисий и Ренета Инджова – редовни участници в протестите на “Системата ни убива”

Георгиев заяви, че “в деня, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани в себе си и в духовното, ние много бързо се организирахме. Достатъчно експедитивни сме, за да кажем, че няма да продължи този терор да се допуска срещу хора, техните семейства и деца”.

“Една година показвахме възпитание, което приляга на управляващи хора, които съзнават какво означава отговорност. От днес нататък същите тези трябва много добре да знаят, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това”, каза Георгиев.

Акцията се предаваше на живо от фейсбук профила на пиара на ГЕРБ Никола Николова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар