Смех! Женски бой в центъра на Раковски

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Екшънът се разиграл в ранни зори пред местен магазин. Две жени си спретнаха бой в центъра на Раковски, а причината се оказа стара семейна вражда за имот.

Младите и старите били в обтегнати взаимоотношения, след спор за недвижими имоти. Бащата живеел с нова жена, а синът му бил женен и има бебе, пише TrafficNews.

Екшънът се разиграл в ранни зори в петък. Бащата има магазин на площад Пегас, който все още не бил отворен. Двете семейства били там, където отново започнали вечният спор за имота. Кавгата била между баща и син, но двете жени също се включили. Дамите повишили тон една на друга, започнали обиди и в един момент свекървата замахнала и ударила с плесница по-младата жена.
Последната не й останала длъжна и я хванала за косата. Чакащите пред магазина веднага се втурнали да усмиряват дамите. Повикана била и полиция. Роднините били отведени в районното в Раковски, където им били съставени актове по указа за дребното хулиганство.
След ден, жените се изправили пред съда, за да се определи размера на глобата. И двете са били придружавани с адвокати и са дали пълни обяснения. Жените признали за боя и се извинили за създалата се грозна сцена.
Магистратите от Районен съд – Пловдив ги наказаха със санкции по 100 лева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар