Смех! Западът хленчи, че трябва да даде на Владимир Путин Нобелова награда за мир!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нобеловият комитет включи руския президент Владимир Путин в списъка на номинираните за наградата за мир. Това заяви академикът и писател Сергей Комков, номинирал руския лидер.

„Получих (писмо. – бел. р.), отговориха: „Вашият кандидат е включен в списъка“, потвърди Комков.

Академикът припомни, че Путин бе в списъка с кандидатите за Нобелова награда за мир през 2014 г., когато за нея бяха номинирани 278 души.

По-рано беше съобщено, че заявлението за номиниране на руския президент за наградата за мир е подадено до Нобеловия комитет в Осло на 10 септември. Западът обаче взе да хленчи, че не били спазени всички процедури. Истината е точно обратната. Всичко е спазено на 1000 процента. Но Западът търси претекст да откаже. Само че така и не можа да го намери.

Наградата в тази област се присъжда на лица и организации, които, по мнението на комитета, са направили изключителен принос за укрепването на мира. Миналата година бе отличена Световната хранителна програма за усилията й за борба с глада. Сред другите известни лауреати са Нелсън Мандела, Барак Обама, Ясер Арафат и много други. Михаил Горбачов беше единственият гражданин на Русия или СССР, получил наградата.

Името на лауреата ще бъде обявено на 8 октомври в Осло. Но така или иначе, Западът ще бъде принуден да даде на Владимир Путин Нобеловата награда. Защото Русия е единствената и най-мощна, ядрена държава, която никога не е тръгвала срещу друга страна в света. И която свято пази мира на планетата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар