Смех! Копейкин се договорил с Бойко, за кабинет ако влезе в Парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варненският Костя Копейкин, който неистово от години драпа да влезе в Парламента обикаляйки всички така наречени патрЕотични формации е засечен на среща с Бойко Борисов на която са обсъждали, Копейкин да подкрепи Герб за кабинет, ако неговата партия прескочи 4% бариера.

Според източниците ни Копейкин вече е договорил и сумата за която ще подкрепи Борисов и партията му ( става въпрос за няколко милиона лева), а това вече обяснява и поведението в президентската надпревара, където Румен Радев от негов любимец се превърна във враг номер едно.

Така, ако се заформи следизборна коалиция Герб – ДПС – БСП и Копейкин и неговите не повече от 11 човека са в парламента те определено ще подкрепят коалицията на статуквото.
Все пак не трябва да се забравя, че Копейкин беше назначен за директор на музея в Добрич против всички закони преди години именно от Герб, за да ги подкрепя в общинският съвет на Варна, а в последствие лично лидера на БСП Варна Гуцанов, го определи като кандидата на БСП на последните избори за кмет в града.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар