СмЯх! Мутрите от ГЕРБ обвиниха служебното правителство, че е източило язовир, който е ограбили

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“За пореден ден опровергаваме откровена лъжа на служебното правителство, превърнало се в предизборен щаб на кандидат-президента Румен Радев.” излагат се лъжите на Бойко Борисов – мутрите, които съсипаха България.

Допреди няколко дни язовир “Пазар дере” не е бил “локва”. Това заяви бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов от ГЕРБ. 

Заедно със свои колеги от ГЕРБ, той посети водоема край Ловеч. 

Думите му са в отговор на служебния министър на икономиката Кирил Петков, който по-рано обяви, че язовир “Пазар дере” до Ловеч, чийто ремонт струва около 2,350 милиона лева, е локва с бутилка от “Кока Кола”. 

Според Борисов той е бил умишлено източен, за да може Кирил Петков да се снима на него и да заблуди обществото. 

“От служебния предизборен щаб може би не знаят, че нивото може да се проследява и онлайн. Оттам ние разполагаме с графики, на които ясно се вижда как на 31 май язовирът е пълен. 3 дни по-късно ситуацията тук е коренно различна. Затова питаме: кой нареди язовирът да бъде източен?”, каза още Борисов. 

 

„Не питаме нищо сложно. Кадрите са красноречиви. Възможно ли е да са обсъждали назначения в областните администрации, защото всички помним как Узунов води първото съвещание на областните управители, към които като президентски съветник няма никакво отношение. И за това, и за още много други въпроси, президентската институция дължи отговори“, подчерта Александър Иванов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар